Λογισμικό για απευθείας κρατήσεις

14.02.2022

Η Arendoo πλέον διαθέτει το λογισμικό κρατήσεών της στους πελάτες της. Μπορείτε και εσείς να δέχεστε απευθείας κρατήσεις και να αποφεύγετε να πληρώνετε υψηλές προμήθειες στα κανάλια με τα οποία συνεργάζεστε.

 

Χάρη στη μητρική μας εταιρεία, την Quendoo, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζεται ο κάθε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής καταλυμάτων που επιδιώκει να δημιουργήσει ή να ενισχύσει την παρουσία του στο διαδίκτυο αυξάνοντας τα κέρδη του μέσω των απευθείας κρατήσεων. Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχυχρόνιας ενοικίασης αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα και το μεγαλύτερο είναι η προμήθεια του εκάστοτε καναλιού. Για αυτό όλο και περισσότεροι προσπαθούν να λαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες απευθείας κρατήσεις. Έτσι μετατρέπουν 15-20% των εσόδων τους σε κέρδος αφού αποφεύγουν να πληρώνουν τις υψηλές προμήθειες στα εκάστοτε κανάλια. Εμείς από την Arendoo ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια ότι πλέον προσφέρουμε τέτοια εργαλεία στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να τους βοηθήσουμε να ανεξαρτοποιηθούν τους από τις μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων και να ανακτήσουν τον έλεγχο των κρατήσεων και των εσόδων των καταλυμάτων τους. 

 

Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στούντιο είτε ενός ολόκληρου συγκροτήματος με βίλες, το λογισμικό μας έχει κατασκευαστεί ειδικά για τις ανάγκες σας με σκοπό να αθξήσετε το κέρδος σας.

 

Έως και 60% των επισκεπτών επιλέγουν κατάλυμα για τις διακοπές τους μέσω κάποιου καναλιού κρατήσεων και στη συνέχεια, αναζητούν απευθείας επαφή με το κατάλυμα πριν ολοκληρώσουν την κράτηση.

 

Προσελκύστε αυτούς τους επισκέπτες παρουσιάζοντας έναν επαγγελματικό ιστότοπο που διαθέτει δυνατότητες αναζήτησης, διαθεσιμότητα και πληρωμής  χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε υψηλή προμήθεια σε κανάλια κρατήσεων. Οι πληρωμές μέσω διαδικτύου ισχύουν και για τα μη επαγγελματικά καταλύματα. Το σύστημα έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί κάρτες για εσάς.

Μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα κουπόνι ή loyalty card, να παρουσιάσετε ειδική προσφορά για Σαββατοκύριακο, για αργίες κτλ.  Προσελκύστε τους και δώστε τους τη δυνατότητα να κρατήσουν και να πληρώσουν τη διαμονή στο κατάλυμά σας άμεσα. Αυτήν την πληρωμή θα τη λάβετε άμεσα μετά από εβδομάδες ή και μήνες.

 

Κατασκευαστής Ιστοσελίδας:

Παρουσιάστε το κατάλυμά σας μέσω μίας σύγχρονης ιστοσελίδας που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και θα οδηγήσει σε απευθείας κρατήσεις. Αναβαθμίστε την παρουσία του καταλύματός σας διαδίκτυο με έναν ιστότοπο που είναι εξαιρετικά προσιτός, προσαρμόσιμος και ειδικά σχεδιασμένος είτε μιλάμε για εξοχική κατοικία είτε για διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Προσελκύστε επισκέπτες που θέλουν να κάνουν κράτηση στο κατάλυμά σας αλλά δεν μπορούν να σας βρουν και να κάνουν απευθείας κράτηση. Εξοικονομήστε χρήματα αποφεύγοντας τις υψηλές προμήθειες προς τα μεγάλα κανάλια κρατήσεων με μία ιστοσελίδα που με σύγχρονο σχεδιασμό που μπορεί να δεχτεί άμεσα κρατήσεις. Μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα κουπόνι ή loyalty card. Διαφημίστε ειδικές προσφορές Σαββατοκύριακου ή άλλων αργιών και προσελκύστε άμεσα επισκέπτες πελάτες. Προσαρμόστε το συνδυασμό χρωμάτων με το λογότυπό σας και με τις φωτογραφίες του καταλύματός σας. Είναι μία σύντομη διαδικασία που αρκούν μόλις λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Αυτό το εργαλείο έχει δημιουργηθεί για να προσελκύει πελάτες έτσι ώστε να αυξάνονται τα έσοδα του εκάστοτε καταλύματος από τις απευθείας κρατήσεις. Μπορείτε να το αποκτήσετε από την Quendoo σε ένα κλάσμα της τιμής μίας ιστοσελίδας η οποία ίσως να σας κόστιζε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Και δε χρειάζεται να έχετε γνώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων ή γνώσεις προγραμματισμού

 

Μηχανή Κρατήσεων:

Εμφανίστε τη διαθεσιμότητα του καταλύματός σας σε πραγματικό χρόνο και δεχτείτε απευθείας πληρωμές μέσω διαδικτύου ακόμη και εάν δεν έχετε επαγγελματικό κατάλυμα. Μειώστε τις προμήθειες των καναλιών και επιτρέψτε στους επισκέπτες σας να κάνουν απευθείας κράτηση μέσω της δικής σας μηχανής κρατήσεων. Δεχτείτε τις πληρωμές άμεσα μετά την εκάστοτε κράτηση και όχι μετά από εβδομάδες ή και μήνες. Εύκολη εγκατάσταση είτε ως κουμπί «Book now» ή ως widget στο οποίο οι επισκέπτες θα επιλέγουν τις ημερομηνίες που τους ενδιαφέρουν. Επιπρόσθετα, μπορείτε να ενσωματώστε πολλαπλές μηχανές κρατήσεων, στον ιστότοπό σας, στη σελίδα σας στο Facebook, στους χάρτες Google/ Google Business ή οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο όπου μπορεί να σας βρουν οι επισκέπτες σας. Αξιοποιήστε αυτό το εξαιρετικά προσαρμόσιμο εργαλείο παρουσιάζοντας λεπτομερώς όλες τις επιλογές για κρατήσεις στο κατάλυμά σας καθώς και ότι άλλη πληροφορία θεωρείτε βασικό χαρακτηριστικό και ενδεχόμενος πλεονέκτημα του καταλύματός σας. Δείξτε στους επισκέπτες την ευέλικτη πολιτική διαμονής για παιδιά με επιπλέον κόστος ανά διανυκτέρευση, παιδιά που κοιμούνται σε επιπλέον κρεβάτια, παιδικά πάρκα κτλ ή δωρεάν εάν κοιμούνται με τους γονείς τους. Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να επιλέξουν τη διαμόρφωση του της διαμονής τους και να πληρώσουν ανάλογα.

 

Διαχειριστής καναλιών:

Αποτελεί βασικό εργαλείο για κάθε κατάλυμα που δέχεται βραχυχρόνιες κρατήσεις. Ο διαχειριστής καναλιών μπορεί να ενσωματώσει όλα τα κανάλια που θα επιλέξετε, όπως booking.com και Airbnb, ώστε να συγχρονίζονται πλήρως μεταξύ τους. Ξεχάστε τις επαναλαμβανόμενες συνδέσεις στο κάθε κανάλι ξεχωριστά, τα πολλαπλά κενά από κράτηση σε κράτηση και τον κίνδυνο διπλοκρατήσεων. Δε χρειάζεται να ενημερώνετε χειροκίνητα τον κάθε λογαριασμό μόνοι σας. Μπορείτε απλά να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου της Quendoo και να αφήσετε το λογισμικό μας να κάνει τα υπόλοιπα για εσάς. Βελτιστοποιήστε την προώθηση του καταλύματος σας στο διαδίκτυο επιλέγοντας πολλαπλά κανάλια, ρυθμίζοντας τη διαθεσιμότητα με το βέλτιστο για εσάς τρόπο. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να έχετε διαθεσιμότητα σε όλα τα κανάλια στους μήνες που δεν έχουν αυξημένη ζήτηση και να αποκλείσετε κάποια κανάλια για την περίοδο που έχετε αυξημένη ζήτηση έτσι ώστε να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις σας με τα εργαλεία της Quendoo. Αφήστε το 15-20% των εσόδων σας να γίνει επιπλέον κέρδος αντί για πληρωμή προμηθειών.

Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για κάποιο από αυτά τα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.