Νέες λειτουργίες στο Arendoo.

06.12.2019

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τις νέες λειτουργίες του Arendoo που θα κάνουν τη χρήση του απολετεσματικότερη και πιο ευχάριστη.


1. Μεταφράσεις συνομιλίας

Προσθέσαμε την επιλογή αυτόματης μεταφράσης  στη συνομιλία μεταξύ οικοδεσπότη και πελάτη. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει  στον Βούλγαρο επισκέπτη να πληκτρολογεί το μήνυμά του στη μητρική του γλώσσα και ο Έλληνας οικοδεσπότης και με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού να μεταφράζει τη συνομιλία στα ελληνικά. Αυτό επιτρέπει σε οικοδεσπότες και επισκέπτες να επικοινωνούν μέσω του συστήματός μας άμεσα ακόμη και εαν δεν μιλούν την ίδια γλώσσα.


2. Νέα γκαλερί φωτογραφιών

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας γκαλερί φωτογραφιών έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Με αυτή τη νέα λειτουργία τα καταλύματα παρουσιάζονται καλύτερα και οι επισκέπτες μπορούν να δουν ολόκληρη το κατάλυμα με μια ματιά. Χρησιμοποιήσαμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία για την γκαλερί (Responsive Gallery), η οποία διαμορφώνει τις φωτογραφίες σύμφωνα με τη συσκευή που χρησιμοποιείται κάθε φορά.


3. Προσθήκη Συνοικοδεσπότη

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να προσθέτουν Συνοικοδεσπότες (διαχειριστές) στα καταλύματά τους. Οι συνοικοδεσπότες θα έχουν τη δυνατότητανα χρησιμοποιούν το κατάλυμα όπως ακριβώς θα έκανε ο οικοδεσπότης. Θα μπορούν να απαντούν σε αίτημα κράτησης, να προσθέτουν φωτογραφίες, να αλλάζουν τιμές κλπ. Αυτή η λειτουργία θα μπορεί επίσης να ικανοποιήσει τις ανάγκες του οικοδεσπότη που συμεργάζεται με εταιρίες διαχείρισης.


Τα επόμενα βήματα 

Αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέψει μια πληθώρα ξενοδοχείων και καταλυμάτων να συνεργαστούν μαζί μας. Το σύστημά μας θα ενσωματώσει ελληνικά Channal Manager επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες να ανακαλύψουν μοναδικούς προορισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα και να κλείσουν τις επόμενες διακοπές τους άμεσα και χωρίς κόπο.