Ενημερώσεις πλατφόρμας Arendoo 2017

16.01.2018

Νέες ενημερώσεις στην πλατφόρμα για το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

 

Το 2017 επιδιώξαμε να επιφέρουμε αλλαγές στο Arendoo που θα κάνουν τη χρήση του ευκολότερη για τους οικοδεσπότες και τους επισκέπτες.

Ξεκινήσαμε με την ελληνική έκδοση της πλατφόρμας μας και επενδύσαμε στην στην ελληνική αγορά βραχυπρόθεσμης ενοικίασης ακινήτων. Για το τελευταίο τρίμηνο του 2017, δημουργήσαμε επαγγελματικές σχέσεις με περισσότερους από 200 ιδιοκτήτες ακινήτων  προσελκύοντας πάνω από 250 ακίνητα διακοπών στα πιο δημοφιλή μέρη της Ελλάδας. Και αναμένουμε ακόμη περισσότερες καταχωρήσεις από την αρχή της θερινής περιόδου.

Έχουμε προσθέσει νέες λειτουργίες και εργαλεία στην πλατφόρμα.

Τα σημαντικότερα είναι:

Ενημέρωση ημερολογίου: Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο του Arendoo για να προσθέσετε εξωτερικές κρατήσεις, οι οποίες επιτρέπουν σε εσάς τους οικοδεσπότες να παρακολουθείτε τις κρατήσεις σας από εξωτερικά κανάλια.

Συγχρονισμός ημερολογίου: Εάν χρησιμοποιείτε άλλα κανάλια κράτησης που διαθέτουν ηλεκτρονικό ημερολόγιο (iCal), μπορείτε τώρα να συγχρονίσετε αυτά τα ημερολόγια με το Arendoo εισάγοντας τις διευθύνσεις ηελεκτρονικού ημερολογίουurl url.

Χρέωση ανά επισκέπτη: Οι οικοδεσπότες μπορούν να καθορίσουν το κόστος ανά διανυκτέρευση ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών που θα διανυκτερεύσουν.

Άμεση κράτηση: Οι ιδιοκτήτες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν την επιλογή Instant Book. Αυτό θα επιτρέψει στους επισκέπτες να κάνουν κράτηση των ακινήτων χωρίς προηγούμενα αιτήματα.

Ο αριθμός επισκεπτών: Για κάθε κράτηση, οι επισκέπτες πρέπει τώρα να προσδιορίσουν πόσοι ενήλικες, παιδιά και βρέφη θα θα διανυκτερεύσουν στο κατάλυμά σας.

Ειδοποιήσεις προώθησης: Για καλύτερη επικοινωνία, έχουμε εισαγάγει ειδοποιήσεις προώθησης. Με αυτήν την επιλογή ενεργοποιημένη, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέα αιτήματα, μηνύματα και πληρωμές σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν το Google Chrome.

Φίλτρα συνομιλίας: Έχουμε ρυθμίσει εκ των προτέρων τα φίλτρα συνομιλίας, τα οποία τώρα επιτρέπουν την ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων μετά την πληρωμή της προκαταβολής μίας κράτησης.

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Arendoo