Σχετικά με εμάς

Το Arendoo είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα  ταξιδιωτών με όμοιες προτιμήσεις που επιθυμούν να μοιραστούν τισ ιδιοκτησίες τους και τα μέρη που γνωρίζουν καλύτερα με αυτούς που αναζητούν κάτι περισσότερο από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το Arendoo επιτρέπει σε ιδιοκτήτες να καταχωρήσουν τους διαθέσιμους χώρους τους, βίλες, σπίτια, διαμερίσματα και προσφέρει στους ταξιδιώτες που ψάχνουν για ειδικές, διαφορετικές και εξαιρετικά αξιόλογες τοποθεσίες.

Το Arendoo συνδέει τους ιδιοκτήτες με τους ταξιδιώτες με ασφάλεια σε όλη την Ευρώπη, επιτρέποντας εύκολη πολυπολιτισμική αλληλεπίδραση χωρίς αβεβαιότητα ή οικονομικό ρίσκο. Η υπερσύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα μας δημιουργεί ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για όλους όσους το χρησιμοποιούν.

Οι ιδρυτές της Arendoo είναι έμπειροι επαγγελματίες ακινήτων που καταλαβαίνουν τις παγίδες της εκμίσθωσης ακινήτων, ενώ είναι αφιερωμένοι στην παροχή της βέλτιστης ταξιδιωτικής εμπειρίας για τον επισκέπτη και στην απόδοση του μέγιστου μισθώματος στον ιδιοκτήτη.

Εγγραφείτε μαζί μας!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗΑΠΟ 23 ΧΩΡΕΣ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ
ΑΠΟ 23 ΧΩΡΕΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΣΕ 11 ΧΩΡΕΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΣΕ 11 ΧΩΡΕΣ

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

10 000+ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

10 000+ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ