ΓΙΑΤΙ Arendoo;
  • Δωρεάν εγγραφή
  • Χωρίς επιπλέον τέλη και κρυφές κρατήσεις
  • Προμήθεια μόνο μετά από κράτηση
  • Οι κρατήσεις γνωστοποιούνται μέσω SMS σε πραγματικό χρόνο
  • Ηλεκτρονικό ημερολόγιο λογαριασμών & κρατήσεων
  • Στοχευμένο μάρκετινγκ σε Ευρώπη & Ρωσία
  • Δεν απαιτείται αποκλειστικότητα εγγραφής στην ιστοσελίδα μας
  • Εγγραφείτε και δημοσιεύστε το κατάλυμά σας online χωρίς περιττές καθυστερήσεις
  • Ελκυστικά χαμηλή προμήθεια 10 - 15%
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Τι είναι το Arendoo; 
Το Arendoo είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ακινήτων που επιθυμούν να καταχωρήσουν τις ιδιοκτησίες τους για σύντομες ενοικιάσεις, να επικοινωνήσουν απευθείας με τους επισκέπτες και το Arendoo λαμβάνει μία προμήθεια για κάθε κράτηση.
Ποιος μπορεί να διαφημίσει με το Arendoo; 
Στο Arendoo μπορείτε να καταχωρήσετε οποιοδήποτε ακίνητο κατάλληλο για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Παραθαλάσσιες βίλες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία ή ακόμα και σκάφη.
Μπορώ να καταχωρήσω περισσότερα από ένα ακίνητα στο Arendoo; 
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ακινήτων που μπορείτε να καταχωρήσετε στο Arendoo. Απλά πρέπει να εγγραφείτε στο Arendoo και μετά μπορείτε να καταχωρήσετε όσα ακίνητα επιθυμείτε.
Υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με την τοποθεσία του ακινήτου; 
Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με την τοποθεσία του ακινήτου. Το Arendoo είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 20 χώρες.
Πότε λαμβάνω τις πληρωμές για κρατήσεις μέσω του Arendoo; 
Το Arendoo προσφέρει διάφορες επιλογές πληρωμής μεταξύ ιδιοκτητών και επισκεπτών. Γενικά, προκειμένου να κλείσουν κάποιες ημερομηνίες, οι μισθωτές πληρώνουν μία προκαταβολή. Η προκαταβολή φυλάσσεται με ασφάλεια στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και τίθεται στη διάθεση του ιδιοκτήτη 24 ώρες μετά την άφιξη του επισκέπτη.
Τι συμβαίνει όταν κάποιος θέλει να κλείσει την περιουσία μου; 
Το Arendoo προσφέρει δύο τρόπους κράτησης ενός ακινήτου: με άμεση κράτηση και με αίτημα κράτησης. Εάν επιλέξετε την επιλογή άμεσης κράτησης, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση και να καταβάλουν την προκαταβολή άμεσα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας. Αν επιλέξετε την επιλογή "αιτήματα κρατήσεων", οι επισκέπτες θα στέλνουν αιτήματα για την κράτηση της ιδιοκτησίας σας και θα μπορείτε να τα δεχτείτε ή να τα απορρίψετε. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση και να πληρώσουν την προκαταβολή μόνο αφού έχετε αποδεχτεί την αίτηση κράτησής τους.
Μπορώ να επικοινωνήσω άμεσα με τους επισκέπτες; 
Οι οικοδεσπότες και οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το σύστημα συνομιλίας Arendoo ανά πάσα στιγμή κατά τη διαδικασία κράτησης.
Το Arendoo απαιτεί αποκλειστικότητα; 
Το Arendoo δεν απαιτεί αποκλειστικότητα, είστε ελεύθεροι να διαφημίσετε τις ιδιοκτησίες σας οποιουδήποτε επιθυμείτε.